Club


Kuksijoiden Kuningas!Marraskuu 2010.

Jaahas, seuraava keski-ikäinen julkkismies, joka joutuu kauhistelun ja häväistyksen kohteeksi harmittoman ja mitä normaaleimman heteroutensa takia on - Ruotsin Kuningas Kalle Kustaa!

Kunkun elämäntapahan on kylläkin ollut "julkinen salaisuus" jo vuosikausia jokaiselle Ruotsin asioita vähääkään seuraavalle.

Aika on nyt kuitenkin muuttunut sellaiseksi, että jopa Ruotsin kuninkaallisten yksityiselämä halutaan vetää Suuren Julkisuuden reposteltavaksi.

Tosiaan, onhan noita vihjailuja K.K.:n iltapäivä -piipahteluista vaihtuvien rakastajattariensa luukkuihin Östermalmilla kuulunut jo vuosien ajan. Nyt julkaistu Thomas Sjöbergin, Deanne Rauscherin ja Tove Meyerin kirja  " Carl XVI Gustaf: Den motvillige monarken" on kuitenkin ennennäkemättöman kattava tietopaketti Kalle Kustaan "salaisesta" privaattipuolesta.

Huvittavaa oli viime viikolla Ruotsissa seurata tilanteen kärjistymistä.

Ensin Monarkkimme huikkasi kommentteja kärkkyvälle lehdistölle "menevänsä nyt kotiin ja lukevansa kirjan".

Seuraavan päivän lehdistötilaisuudessa, jonka teemana Hovin ilmoituksen mukaan oli "Kuninkaan hirvijahti", hermostuneesti käyttäytynyt Majesteetti totesi "ettei kirjaa ollut lukenut".

Vai niin... Uskottavaa?
 
"Lukenut"... Tiedetään, että Kuninkaalla on lukihäiriö, joka on vieläpä periytyvää sorttia... Mutta silti.

Men i alla fall, Hans Kungliga Höghet Carl XVI Gustaf ei dementoinut kirjan väitteitä - mahdotontahan faktoja olisi ollut kieltääkään.

Suvaitsipa vain todeta, jotta "noista tapahtumista on jo aikaa", "keskustelleensa perheensä kanssa", ja "kääntäneensä uuden lehden elämässään".
 
Viimeisin raportti Hallitsijan strippiklubi -keikasta on muuten Bratislavasta vuodelta 2008... Jättiköhän Hanen Majesteettinsa sielläkin yhtä kuninkaallisen-anteliaan 2.000 taalan tipin kuin 1996 Olympialaisten aikaan Atlantan Gold Clubissa?   - Niin tuon Atlantan bor... siis strippiklubin perustaksakin oli jo 10.000 taalaa. Sillä hinnalla saikin sitten pari tuntia "privaattia". Eppäilemättä "privaatissa" vaan keskusteltiin. I lugn och ro. Kenties Kustaan harrastuksista, hirvenmetsästyksestä tai partioliikkeestä?

Viimeviikkoisen lehtistötilaisuuden jälkeen K.K. ilmoitti lähtevänsä Kiinaan, eikä olevansa lähiaikoina käytettävissä asian johdosta.

Näppärää.

Erästäkin "Karin" -nimistä ex -rakastajatarta haastateltiin Expressenissä 7.11.2010:
 
"Karin säger att hon aldrig fick några pengar för att komma på kungakompisarnas fester. - Aldrig någonsin. Men det var fin mat och det var goda viner och allt var ju gratis. Sa på sa sätt fick vi väl betalt. Det var ju inte så att vi hade pengar och kunde äta så fint normalt. Det är klart att det var jättelyxigt för oss."
 
Sillä lailla! Siinä se tuli! Ruotsin kunkku on "sexköpare" - ollut iät ja ajat!
 
Loistavaa! Maassa joka Iranin ohella suunnilleen ainoana maailmassa on kriminalisoinut seksin oston! Kuningas piintynyt "turska"!
 
Alla tiders!

Paitsi leegio rakastajattaria, ovat K.K.:n edesottamuksiin kuuluneet myös öiset vierailut tunnettujen rikollisten pyörittämissä strippibaareissa ja salakapakoissa. Brenkkua, strippiä, porealtaita... Hyvä meininki!

Alkuvuosina paikalle haalitut Kustua vuosikymmeniä nuoremmat jentat kuulemma olivat esikaupunkien taviksia. Loppuvuosina jo enempi proffiksia, Hard Core -osastoa.

Niin, ja Hans Majestätin päällimmäisenä ja tärkeimpänä tehtävänä on siis edustaa "perhe-arvoja".

Niin, niin... Ydinperhe ja parisuhde. Silvian kanssa! Toki!

Silvian... jonka feissi ties kuinka monennen kauneusleikkauksen jälkeen on piukkaakin piukempi - senhän nuo luonnonvastaiset kirurgiset operaatiot aikaansaavat.

Sitten Kuningattaresta näkyi jossakin roskalehdessä uikkarikuvia "perhelomalta" Välimereltä: Luxusjahdiin kannella kellimässä Kunkun kanssa. Silvian ikäisen naisen kroppa...  tuota noin, kyllä tilannetta täytyy ymmärtää. Erityisesti Kuninkaan kannalta.

Sitä ne vuodet tekevät.

Jokaiselle kropalle. Jokaiselle "parisuhteelle".
 
Luonnon laki.
 
Sitäpaitsi Carl Gustafhan on horoskooppimerkiltään härkä. Tunnettua on, että härille on Tähtiin kirjoitettu Kohtaloksi nautinnonhaluisuus (muutaman muun ominaisuuden ohella).
 
Carl Gustaf toteuttaa vain ominta Itseään, Kohtaloaan, ja Luonnon kutsua Suureen Juhlaansa!
 
Alkaamme tuomitko häntä siitä!

-
 
 
Sinänsähän meidän härmäläisten on syytä osittain "kiittää" Kuninkaan kasvatuksesta ja käyttäytymisestä - omaa Urkkiamme!
 
Urkki -machohan oli nuoren kruununprinssin kaa hyvää pataa voimainsa päivinä.
 
Kaveerasivat hirvimetsällä jne.
 
Yhteinen piirre UKK:n kanssa on tuo vuosikymmenien pituinen kulissiavioliittokin.
 
Urkin ja Sylvin aviollinen yhteiselohan lopahti jonnekin 1930 -luvulle. Urho se vaan siitä huolimatta jaksoi pokkuroida Sylviä aina Itsenäisyyspäivän juhlavastaanotoilla. Vastenmielinen näytelmä.
 
Tuota irvokkuutta piti katsella vuodesta toiseen. "Parisuhteen" mallia kansalaisille opiksi.
 
Yök!
 
 
-
 

Tämä K.K -keissi  on kaunista!

Kuninkaan täydellinen kaksoiselämä - mainiota, että Suuri Vedätys paljastui juuri kaksinaismoralistisessa Ruotsissa.

Kuten todettua, Kalle Kustaan toiminnassa ei todellakaan ole mitään erityistä. Normaalia aijämeininkiähän tuo.

Näinhän kuninkaat ovat aina käyttäytyneet.

Aurinkokuningas Ludwig XIV:n mainitaan hovimiehilleen lausuneen, jotta yks lysti minkälaisen mademoisellen tänään minulle hommaatte - kunhan hoidatte tytön ensin hammaslääkariin ja suihkuun!

Mutta kun K.K.:n  roolina - hänen koko työnkuvanaan Ruotsin Kuninkaana - on edustaa juuri päinvastaista elämäntapaa, juuri päinvastaisia "arvoja".

Tämä on kunnon show, jonka rinnalla oman Matti Vanhasemme hieman vastaavat sekoilut ovat ihan pikkuperunoita.

Toisaalta sitähän nykyajan monarkit  parlamentaarisissa demokratioissa juuri ovatkin - viihdeteollisuuden ilmiöitä. Kuninkaalliset ovat show-bisneksen palveluksessa.

Nyt saavat Medel-Svenssonit vastinetta maksamistaan monarkian kuluista. Meille muille ohjelma tarjotaan ilmatteeksi.

Upeaa, että tuo takavuosien laulajatähtönen Camilla Henemarkin on avautunut haastatteluissa suhteestaan Kunkkuun! Hienoa rohkeutta! Toisetkin Carl Gustafin nk. "kahvitytöt" voisivat ottaa Camillasta oppia ja tehda ulostulon omilla feisseillään!
 
Camillahan oli muuten parikymmentä vuotta siten, Army of Lovers -aikoinaan, varsin säpäkkä pakkaus. No, vuodet ovat tässäkin tehneet tehtävänsä, sekä se henkinen kriisi jonka läpi hän kertoo käyneensä. Fotoista ja jutuista päätellen rankkaa on Camillalla ollut. Mutta hauskaa heillä Kunkun kaa kuulemma oli. Niin kauan kuin sitä kesti...
 
Ainahan laskut lankeavat sitten kuitenkin maksuun: Camillalle aikaisemmin, Kunkulle nyt.
 
Hienoa, ettei tuo C.G.:n dumppaama Camilla kuitenkaan kärsimyksistään ole vaatinut mitään korvauksia - vaikka Ruotsissa ollaankin.
 
-

Tuota Kustaan sut... anteeksi, juhlien järjestelijää, Christer Gustafssonia  kun haastateltiin, totesi tämä "tjejfixaren" että bileet olivat sinänsä hyvät, mutta hemmetti kun kännyköiden ilmestyminen pelikentälle pilasi kaiken.

Helppo uskoa.

On se perkeleellistä, kun missään ei saa enää olla rauhassa. Koko ajan ovat kännykkäkamerat vaanimassa.
 
Ei oo kivaa olla kuninkaallinen tai pienempikään julkku nykyään. Kaikki raportoidaan ja repostellaan. Ihan kaikki.
 
-

Mutta onhan Monarkilla jo ikääkin, 61 vuotta.

Sopiva eläköitymisikä muuten.

Jospa hän vaikkapa luopuisi kruunusta, Viccanin hyväksi?
 
Kruunusta luopuminen olisi todellakin tässä tilanteessa hieno veto.
 
Kunkkuhan on pettänyt Ruotsin Kansan.
 
Carl Gustaf on pettänyt antamansa lupauksen - lupauksen teeskennellä kunnollista perheenisää loppuun asti. Näytellä yksiavioista. Luoda Illuusiota parisuhteen autuudesta. Kaikki asioita, joihin nykyaikainen ruotsalaistyyppinen yhteiskunta perustuu! Se liima, joka edes jotenkin pitää yhteiskunnan kasassa - vaikka kaikki onkin pelkkää Fantasiaa.

Joka tapauksessa, jatkoa Draamalle seuraa. Se on varmaa.
 
Helppoa ennustaa miten. Jätetään se nyt kuitenkin tässä yhteydessä tekemättä.
 
-

Heja Sverige!
 
Du Gamla, Du Fria!

Allt för Sverige!
 
För Sverige - I tiden!
 
Ett hjärteligt tack, Carl Gustaf, och välkommen hem från Kina!
 
Kalle Kustaa: Kuksijoiden Kuningas!

Niin, sekä Ruotsin...

(Praha 13.11.2010)KUNINKAALLINEN KOTIINPALUU

 
17. marraskuuta, 2010.
 
Palailemassa Härmään pitkältä Euroopan -rundilta.
 
Lauttaosuudella Maarianhamina - Turku Viikkarin kahvilan lehtihyllyssä kirkuvat ruåttalaisten juorulehtien otsikot:

 
KUNGENS PINSAMMA HEMKOMST FRÅN KINA!
 
 
STÄLLD MOT VÄGGEN AV RASANDE SILVIA!
 
 
KUNGEN KOM TILL SLOTTET MED SVANSEN MELLAN BENEN!
 
 
UTSKÄLLAD AV EN URSINNIG SILVIA!

 
Upeaa otsikointia, Se & Hör!
 
Mahtavaa viihdettä, Ruotsin hovi!
 
Tässähän tulevat aivan Vanhat Hyvät Ajat mieleen... Sekin keissi muutaman vuoden takaa, kun Ameriikan Yhdysvaltain presidentti Bill Clinton puolestaan jäi rysän päältä kiinni: Monica Lewinsky -scandaali.
 
Yleensä niin rento, tällä kertaa jännittyneen oloinen Clintsahan valehteli suorassa tv -lähetyksessä koko maailmalle: "No, I did not have an affair with that woman, Monica Lewinsky".
 
Sitten vähän ajan kuluttua, totuuden jo paljastuttua, heppua odotettiin pitämään lehdistötilaisuutta Valkoisen Talon nurmikolle. Ei kuulu Clintsaa. Odotetaan ja odotetaan... Ja vielä... Mitä on tapahtunut? Vihdoin saapuu... Kaikki ihmettelevät rajun myöhästymisen syytä. - Jälkeenpäin kävi ilmi, että viivästyminen oli johtunut sisällä riehuvasta Hillary Clintonista, joka olisi jopa käynyt Billiin käsiksi.
 
Naiset ovat sitten kummallisia. Vetävät mokomasta herneen nenäänsä, aivan kuningatartasolle asti. Että Kuningas on juossut vuosikymmeniä nuoren tussun perässä... Mikä tuossa nyt on niin kuohuttavaa?
 
Kuten asiaan kuuluu, ei mennyt montaakaan päivää, kun Ruotsin kuningaspari esiintyi yhdessä mitä lämpimimmän tunnelman vallitessa.

Silvia puhui mieliaiheestaan, lasten hyväksikäytöstä.
 
Niin, tuosta teemastahan - tarkemmin: pedofiliasta - muistamme Kuningattaren paasanneen 90 -luvulla jopa niin ponnekkaasti, että Ruotsissa jouduttiin hänelle huomauttamaan, ettei politikointi kuulu Kuningattaren tehtäviin.
 
Vähän niinkuin Kuningastakin taannoin kehoitettiin pitämään vähän sordiinoa päällä, kun tämä äityi Bruneissa vieraillessaan kehumaan "Sultaanin demokraattista hallintotapaa".
 
Tällä kertaa paikalle oli hälytetty nuori polvikin, aina bileprinsessa Madeleinea myöten. Madde joutui perumaan shoppailureissunsa Nykkiin viime tipassa. Perhevelvollisuudet kutsuivat.
 
Tilaisuuden kohokohta: Kun Silvia puheensa jälkeen meni takaisin istumaan Carl Gustafinsa viereen, joka tapautti häntä hellästi polvelle ja kuiskasi jonkun ystävällisen sanan Kuningattaren korvaan.
 
Ruotsin lehdistö tietenkin haltioissaan kuningasparin lämpimistä väleistä... Vai oliko kyseessä vain mediatemppu?
 
Hei, tämähän käy yhä mielenkiintoisemmaksi!
 
-
 
Noita lehtiotsikkoja silmäillessä tulee mieleen, jotta kenelläköhän se Kuninkaallinen Kotiinpaluu lopulta onkaan...?
 
Kalle Kustaalla? Vastaanottokomitean muodostaa raivoava Silvia?
 
Vai onko kenties sittenkin kuninkaallisempaa tyhjän töölöläisen yksiön eteisessä räpätä kaikessa rauhassa valot päälle?
 
Vastaanottokomitean muodostaa kolmen viikon läjä postia.
 
 
(Siuntion kylpylä, 29.11.2010)