Club


aika ruotsissa


Tie ilotaloon. Maailman ensimmäinen mainos.
Kuvauspaikka: Efes (Antiikin Efeso), Turkki

 When A Man Loves A Woman

"Menen huorataloon samalla kiinnostuksella kuin käyn British Museumissa ja Metropolitan Oopperassa - samalla avoimella ja vilpittömällä uteliaisuudella. Niissä on luomakunnan kauneimpia luomuksia, ihmisiä, jotka kauneudellaan parhaimmillaan kilpailevat veistosten kanssa. Niissä on kullan ja kiellettyjen ilojen kimallusta.En voisi olla rehellisempi.

(...) En myöskään läheskään aina käytä huoratalojen palveluja hyväkseni. Minulle riittää kielletyn hedelmän atmosfääri, joka siellä vallitsee. Käymällä ilotaloissa ympäri maailmaa tutustuin osiin kansallista kulttuuria, maailman vanhimpiin sellaisiin.

Voitte lukea naistenlehdistä ja kirjoista artikkeleita, joissa miestä opetetaan löytämään erogeeniset alueet, tyydyttämään nainen seksuaalisesti, vastaamaan tämän unelmiin ja tarpeisiin. Naiset hakevat huomiota, arvostusta ja ymmärrystä.

Nämä asiat kun mies ymmärtää, hän on juuri se mies, jota naiset tarvitsevat. Hölynpölyä, sanon minä.

Naiset tarvitsevat miehen, joka maksaa heidän laskunsa. Se sivuuttaa kaiken muun.

Tarvitsemme kaikki rakkautta ja ymmärtämystä, totta kai. Enkä tietenkään halua sivuuttaa rakkauden, lämmön, ymmärtämisen ja tunteiden merkitystä ihmisten välisissä suhteissa. Ne ovat todellisia ja olemassa.

Olen vain sanomassa, että sukupuolten välisessä sodassa rauhansopimuksessa kättä puristavat setelit. Ikävä kokemus, mutta se on minun kokemukseni. Se koskee vaimoja, tyttöystäviä, rakastajattaria, katutyttöjä - kaikkia naisia.

Ajattelet ehkä, että naiset ihailevat kauniita silmiäsi, hyvin bodattua kroppaasi, hauskoja puujalkavitsejäsi, huokailevat, kuinka ihana rakastaja oletkaan. Älä anna sen hämätä, romahdat kuvitteelliselta alustaltasi, elleivät naiset saa imuroida sinulta kylliksi rahaa tarpeisiinsa.

En missään tapauksessa syyllistä naisia, Luoja on luonut heidät sellaisiksi sukupuolten välisessä pelissä. Enkä syyllistä Luojaakaan, mitä olisi elämämme ilman naisia.

Kun tapaat naisen ja luulet, että hän löytää sinussa sen oikean, muista että niitä ainoita oikeita on miljoonia muitakin. Jos luulet, että naiset hakevat miehistä maailmaa syleilevää romanssia kuten elokuvissa, olet jo tosi hukassa.

Vaimot haluavat kodin ja talon. He haluavat rakkautta. Äännä se 
R - A - H - A -A."

Errol Flynn

Löysin tämän tekstikatkelman Jyrki Hämäläisen elämäkerrasta. Pätkä tuli laakista kotiin. Juuri näinhän olen aina ajatellut!

Turun kirjamessuilla lokakuussa 2003 kävin Jyräykseltä kysymässä, voisiko tämän laittaa saitilleni. "Se on ihan okei!", vastasi hän.

Vaihdoimme Flynnin tekstistä muutaman sanan. Totesimme, että se on kaunista puhetta, ja erityisen kauniiksi sen tekee, että siitä puuttuu kaikki katkeruus. Vaikka juuri Errol Flynn lienee jäänyt historiaan miehenä, joka maailmanhistoriassa eniten fyrkkaa antoi palaa prostituoituihin.

Kirjoitin aiheesta jutun, jonka aioin laitaa tähän.

Sitten luin sen ja päätin poistaa sen.

Mitäpä sitä turhaan inttämiseen osallistumaan.

Vuosituhannen vaihteessa oltiin Helsingissä tilanteessa, jossa maksullisen seksin hinta/laatusuhde oli aivan huippuluokkaa. Tarjontaa ja kilpailua oli niin paljon, että duunarillakin - ehkä ensimmäistä kertaa Suomen historiassa - oli samanlainen mahdollisuus nuoriin, kauniisiin naisiin kuin herroilla on aina ollut. Oli selvää, että yhteiskunta aloittaisi puuttumisensa tilanteesen. Toistaiseksi tuloksena on ollut lähinnä hintatason nousu.

Peli on kuitenkin jo menetetty, ja jonkinlaisen fasistisen seksin ostokielto -lain eduskunta tulee lähiaikoina säätämään. Ja kriminalisoimaan samalla muutaman satatuhatta suomalaista miestä. Syy: Ihmisenä oleminen.

Tervetuloa Keski-Aika, Ruotsin ja Iranin malliin! Onnea, Suomi!

Kauan Eläköön Tekopyhyys sekä Kaksinaismoralismi!

Pitkää ikää perheväkivallalle, raiskauksille, avioeroille, yksinhuoltajuuksille, tapaamisoikeusriidoille, elatusvelvollisuuksille, elatusmaksukärhämille - kaunaisuudelle ylipäätään.

Tervetuloa kyttäys- ilmianto- syyte- ja häpeä -Suomeen! Takaisin noita-rovioiden aikakaudelle!

Ja jonot kapakkaan perjantai-iltaisin vain pitenevät... Mitäköhän ne ihmiset etsivät sieltä? Ja mitä SE maksaa? Ja minkä voimalla vapaa-aika pariutumisriitteineen ja viihdeteollisuus maassa pyörii? Laillistetun huumeen, Alkoholin, tietenkin. Ja valtiolle provikat!

Mieskansandustajista ei tuon mielipuolisen lain vastustajiksi ole. Vaikka jokainen täysjärkinen mies - samoinkuin elämänkokemusta omaavat naisetkin - tietää, että tavalla tahi toisella mies maksaa seksistä lähes aina. Se on luonnonlaki. Näin on aina ollut, ja on oleva.

Valtaosalle miehistä maksaminen tapahtuu vähittäismaksulla, 18 vuoden maksuajalla. Muun muassa.

Maksamisen tapoja vaan on niin moniaita. Voi sitä, joka itse haluaa päättää, kenelle ja koska ja miten maksunsa suorittaa. Tämä on todellakin märkä rätti vasten "järjestäytyneen yhteiskunnan" kasvoja...

Eduskunnan miesjäsenet pelkäävät poliittista itsemurhaansa. Lisäksi he häpeävät asiaa vaimoiltaan, anopeiltaan, tyttäriltään jne.

Suomalainen yhteiskunta ei ole henkisesti tarvittavan korkealla tasolla hyväksyäkseen elämän tietyt katkeransuloiset tosiasiat. Ja ollakseen suvaitsevainen aikuisten vapaaehtoisuuten perustuvalle yksityiselämälle, ainakaan sen heteroseksuaalisesssa muodossa.

Kieltolain kannattajille on mahdotonta käsittää, että prostituutio voi olla naiselle vapaaehtoinen valinta.

Toisaalta: Maailma iso, Suomi pieni.

Mutta ehkä joskus...

Ajatellaanpa tilannetta 500 vuoden kuluttua.

Ehkäpä ihmiset - mikäli heitä vielä on - purskahtavat räkäiseen nauruun kuullessaan, että kolmannen vuosituhannen alussa Suomessakin käpristeltiin monenmoisissa vaikeuksissa, joita historialliset painolastit "parisuhde", ja "avioliitto" aiheuttivat...

(Helmikuu 2004)


A Love Supreme